Ειδήσεις

News-> --== Ανακοινώσεις ==--->ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ   
ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΟΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ


Αγαπητοί φίλοι, με χαρά σας ανακοινώνουμε ακόμα μία εκδήλωση του HELLAS JEEP CLUB για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας.
Με σκοπό να δώσουμε την ευκαιρία και στα νέα μέλη από Αγρίνιο να συμμετάσχουν ενεργά στην προετοιμασία της εκδρομής οργανώνουμε μία οικονομική, πολυποίκιλη και ικανοποιητική για όλα τα γούστα (ελπίζουμε) εκδρομή με επίκεντρο το ορεινό καταφύγιο στη θέση Διασελλάκι του Παναιτωλικού όρους όπου υπάρχει ξενώνας με τζάκι και ψησταριά που μπορεί να φιλοξενήσει έως 50 άτομα με πολύ χαμηλό κόστος.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1) Άφιξη στο ξενώνα του ορειβατικού συλλόγου την Παρασκευή 28/2/2014 μετά τις 17.00.
Τακτοποίηση των συμμετεχόντων στις κουκέτες του ξενώνα (χωριστά άνδρες, γυναίκες, παιδιά).
Τσιμπούσι με αρνίσια παϊδάκια από την γειτονική ταβέρνα κρασί δικό μας και βραδιά κινηματογράφου με προβολή έργου με προτζέκτορα!!

2) Το Σάββατο 01/03/2013 αφού απολαύσουμε ένα χορταστικό πρωινό από τους εθελοντές μαγείρους του club μας αναχώρηση στις 10.00 για το χωριό Χάνι Μπάνια.
Άφιξη στο χωριό στις 11.30 με πορεία παράλληλα της εκπληκτικής λίμνης Τριχωνίδας.
Στο χωριό Χάνι Μπάνια θα έχουμε την δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε πολλές δραστηριότητες FLY FOX, σκοποβολή, ιππασία, ράφτινγκ, καγιάκ κλπ.
Αναχώρηση αργά το μεσημέρι και γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής.
Το βράδυ θα έχουμε βραδιά θεάτρου με το θεατρικό έργο Ο ΘΑΝΑΣΗΣ (αντιπολίτευση) ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Τα πρόσωπα και οι ιστορίες είναι προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

3) Την Κυριακή το πρωί ακόμα ένα εξαιρετικό πρωινό από τα μέλη του club και μετά αναχώρηση για μία τετράωρη διαδρομή μέσα στον ορεινό όγκο του Παναιτωλικού ο οποίος είναι γεμάτος λίμνες ποτάμια καταρράκτες κλπ.
Επιστροφή στον ξενώνα φαγητό και μεγάλο αποκριάτικο πάρτι!!!

4) Καθαρά Δευτέρα πρωί λιτό πρωινό νηστίσιμο και δοκιμή των jeep μας σε ειδική διαδρομή.
Το μεσημέρι μεγάλο τσιμπούσι στο Γαλαξίδι η άλλο παραθαλάσσιο προορισμό.

Τιμή συμμετοχής για ΟΛΟ το τριήμερο είναι κατά άτομο (συμπεριλαμβάνεται το πρωινό το οποίο θα προσφέρεται με μέριμνα των μελών του club) είναι:
Ενήλικοι 34 ευρώ.
Παιδιά 28 ευρώ.
Δεν περιλαμβάνονται τα γεύματα εκτός ξενώνα.

Όπως καταλαβαίνετε η διαμονή θα γίνει σε <<στρατιωτικές συνθήκες>> σε κουκέτες χωριστά άντρες, γυναίκες, παιδιά, διαφορετικές τουαλέτες και μπάνια, και το πρωινό θα ετοιμάζεται από εμάς.
Βέβαια οφείλουμε να τηρούμε τους όρους για τους επισκέπτες του καταφυγίου που είναι οι επισκέπτες να φροντίζουν για τη καθαριότητα του εσωτερικού χώρου του καταφυγίου, το πλύσιμο των ειδών της κουζίνας, το καθάρισμα των τραπεζιών.

Για λόγους προστασίας του δάσους, αλλά και του ίδιου του καταφυγίου λόγω της ξυλοκατασκευής του, δεν επιτρέπεται σε κανέναν να ανάβει φωτιά στον εξωτερικό χώρο του.
Δεν επιτρέπεται σε κανέναν το κάπνισμα σε οποιονδήποτε άλλο χώρο μέσα στο καταφύγιο.
Όλοι οι επισκέπτες του καταφυγίου μπορούν να αυτοεξυπηρετούνται και να χρησιμοποιούν με τη δέουσα προσοχή όλες τις συσκευές της κουζίνας και τα διάφορα σκεύη και αναλώσιμα υλικά καθαριότητας και πλυσίματος (π.χ. χαρτικά, απορρυπαντικά και διάφορα άλλα είδη που θα χρειάζονται για την εξυπηρέτησή τους και θα υπάρχουν διαθέσιμα), μετά από υπόδειξη του υπεύθυνου ο οποίος και θα επιβλέπει και θα ελέγχει τη σωστή χρησιμοποίησή τους.

Για την αυτοεξυπηρέτηση και τη χρήση της κουζίνας για μαγείρεμα, πρωινό Κ.λπ. οι ομάδες ή οι Σύλλογοι των επισκεπτών μπορούν να έχουν μαζί τους ότι τους ενδιαφέρει (π.χ. υλικά για διάφορα φαγητά, καφέ, ζάχαρη, τσάι, κρασιά, ποτά κ.λπ.).

Με την ευθύνη του αρχηγού των επισκεπτών θα γίνεται η χρήση των κλινοσκεπασμάτων και η επανατοποθέτησή τους στις ντουλάπες τους όπως ήταν, η χρήση των παντοφλών μέσα στο καταφύγιο (σαγιονάρες από το Χωλ) για αποφυγή μεταφοράς λάσπης και νερών στα ξύλινα πατώματα και τις σκάλες, η μεταφορά ξύλων από αποθηκευτικούς χώρους για κάψιμο στο τζάκι και το εν συνεχεία σβήσιμο και καθαρισμό του κατά την αποχώρησή τους, η συγκέντρωση όλων των απορριμμάτων (φαγητού, χαρτοπετσέτες, χαρτιά κουζίνας, χαρτιά τουαλετών και ότι άλλο απομένει που δε μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί) και η καύση όσων καίγονται στο βαρέλι που υπάρχει στον εξωτερικό χώρο, το πέταγμα για τροφή των πουλιών όσων τρώγονται και η εναπόθεση μέσα στις ειδικές σακούλες που θα κλείνονται από πάνω όσων χρειάζονται μεταφορά με όχημα στους πλησιέστερους κάδους απορριμμάτων (όπως Π.χ. μπουκάλια, μεταλλικά κουτιά κ.λπ.) με την ευθύνη του υπευθύνου.

Λεπτομέρειες για τις διαδρομές πρόγραμμα εκδρομής προσεχώς αφού μεικτό κλιμάκιο από τα <<υποκαταστήματα>> Πάτρας, Χαλκίδας, Αγρινίου θα προχωρήσουν σε επόπτευση του χώρου διαθεσιμότητα και άλλων καταλυμάτων στην γύρω περιοχή κλπ.

Επειδή η χωρητικότητα είναι πολύ περιορισμένη στον Ξενώνα θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Τηλέφωνο επικοινωνίας Βασίλης 6932422244.

Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Βασίλης Κατσίκης
από lektor, Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 18:04, Σχόλια(0)
Σχόλια
 

HJClub ©2003-2010