Ειδήσεις

News-> --== Ανακοινώσεις ==--   
Εκλογές HJClub

Ανακοίνωση

Την Τετάρτη 31/01/07 θα γίνουν οι εκλογές του Hellas Jeep Club για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Δηλώσεις υποψηφίων με έγγραφη αίτηση έως 29/01/07.
Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του Club Μετάβαση στο DriveMe.gr ώρα 18:00 έως 21:00.
Παρακαλώ δικαίωμα ψήφου μόνο τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη.
 από Lektor, Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2007 20:37, Σχόλια(0), Πλήρες Αρθρο [»]
Εντοπίστε μας στον χάρτη

Εντοπίστε το HJClub στον χάρτη

Κάνοντας κλικ στο παρακάτω εικονίδιο θα εμφανιστεί στο χάρτη η τοποθεσία του Hellas Jeep Club για εύκολο εντοπισμό από τους νέους φίλους μας.... Μετάβαση στο DriveMe.gr  από Lektor, Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2007 20:34, Σχόλια(0), Πλήρες Αρθρο [»]
Καλές Γιορτές
από Lektor, Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2006 19:24, Σχόλια(0), Πλήρες Αρθρο [»]
Γαλλικός Ποταμός 09/12/2006

Γαλλικός Ποταμός 09/12/2006

1) Εφόσον αναβλήθηκε λόγω έλλειψης ξενοδοχείου η εκδρομή στην λίμνη Πλαστήρα τελικά έγινε μονοήμερη Σαββατιάτικη και λασποποταμίσια βόλτα.(έκτακτη και όχι οργανωμένη)
Με τα SMS να φτάνουν σε 20 μόνο κινητά λόγω ορίου από τον ΟΤΕ ενημερώθηκαν οι οδηγοί και έτσι το πρωί του Σαββάτου 7 jeep ξεκινούν εξερεύνηση στον Γαλλικό.
Μπαίνουμε στην πίστα του ΜΟΤΟ CROSS και ξεκινάμε. Ο TJTEO και ο MODUS πάνε σε μια στροφή ίσια και τελικά βγαίνουν από την άλλη πλευρά του ποταμού.

Ο Νίκος χωρίς καμία βελτίωση στο όχημα του καταφέρνει να κολλήσει σε ένα ανάχωμα της πίστας . Ο εργάτης του Χάρη ξεκαθάρισε τα πράματα και το JEEP του Νίκου ξεκόλλησε.
Προχωράω μπροστά και φτάνω σε μια μεγάλη σε μήκος λακκούβα και ρωτάω τον TJTEO να περάσω η λες να είναι βαθύ. ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΡΓΑΤΗ ΕΤΟΙΜΟ.......... Η απάντηση του.

Τελικά περνάν όλοι και αρχίζει παιχνίδι ανάβασης σε απότομη όχθη μέσα από τα νερά. Πέρασε ο TJTEO , o MODUS , προσπάθησε ο Χάρης ,εγώ ,και κόλλησε ο Αβραάμ...............(Αλλά κόλλησε για τα καλά).
Ο εργάτης του Χάρη δεν τον ξεκολλάει και ο 12000lbs του TJTEO αναλαμβάνει δουλειά.
Ξεκολλάμε και συνεχίζουμε με συνεχόμενα περάσματα του ποταμού.
Έχουμε μπροστά MODUS και TJTEO και εμείς ακολουθούμε .
Κάποια περάσματα είναι βαθιά ακόμη και για τα θηρία. Κάποια στιγμή μένει και ο MODUS .....
Συνεχίζουμε για να φτάσουμε στην θάλασσα και τα καταφέρνουμε να δούμε τον Θερμαϊκό αφού έχουμε κατέβει όλο τον Γαλλικό ποταμό.
Αυτό είναι το εξερευνητικό HELLAS JEEP CLUB ...............Φωτογραφικά στιγμιότυπα >>>> [Δραστηριότητες]..
Επόμενη εξερεύνηση το όρος ΠΑΙΚΟ********************* ΣΥΝΤΟΜΑ

SLIMXJ
από Lektor, Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2006 16:20, Σχόλια(0), Πλήρες Αρθρο [»]
Jeep Jamporee 2006

2η Πανελλήνια συνάντηση

Η δεύτερη πανελλήνια συγκέντρωση του Hellas Jeep Club έλαβε τέλος.

Οι εντυπώσεις από την φετινή συγκέντρωση υπήρξαν άψογες αφού ακόμα και οι ποιο "δύσκολοι" του club έμειναν πολλή ικανοποιημένοι.

Μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση θα βρείτε στον τομέα  [Δραστηριότητες].

Όσοι επιθυμούν περισσότερες φωτογραφίες αλλά και βίντεο, μπορούν να περάσουν από τα γραφεία του Club όπου θα υπάρχει σχετικό DVD με όλες τις φώτο που υπάρχουν.από Lektor, Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2006 18:13, Σχόλια(0), Πλήρες Αρθρο [»]
HJClub PATRAS - Κρίκελο Ευρυτανίας

Hellas Jeep Club  PATRAS

Κυριακή πρωί – πρωί στα διόδια της γέφυρας του Ρίου δόθηκε η εκκίνηση της τρίτης κατά σειρά εξόρμησης – εκδρομής του παραρτήματος του Hellas Jeep Club Πάτρας.

Ο Στέφανος ο αποκαλούμενος «o Πρόεδρος» με καινούρια ζαντολάστοιχα, ο Σωκράτης «ο ιχνηλάτης» με GPS φορτωμένο με τους χάρτες της διαδρομής, ο Πολυχρόνης «ο οδηγός» και ο Βασίλης (νέο μέλος) με 2.4 Cherokee απάρτιζαν την παρέα των οδηγών.

Έχοντας από την Τετάρτη «διαβάσει» τη διαδρομή στο χάρτη με το Σωκράτη και με οδηγό τον «έμπειρο» και «κοσμογυρισμένο» Πολυχρόνη ξεκινάμε για ψηλά ανεβάσματα.

Στόχος και προσδοκία μας ήταν να φθάσουμε στο Κρίκελο Ευρυτανίας μέσω Ορεινής Ναυπακτίας. Μάταια όμως. Η βόλτα μας σταμάτησε κάπου πιο πάνω από το φράγμα του Ευήνου.

Η ιδέα του Πολυχρόνη να «δούμε» το ποτάμι μας στοίχισε: ένα «βεντουζαρισμένο» Jeep σε βαλτώδες έδαφος, δυο εργάτες off, ένα φτυάρι σπασμένο, έναν κομμένο ιμάντα, ώρες από την εκδρομή και ποταμίσιο μπάνιο για όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, για τη διάσωση του Jeep. Η εμπειρία της προσπάθειας για ξεκόλλημα γλυκιά πλην όμως μάταια. «Ξελασπώσαμε» με τον κλασικό πατροπαράδοτο τρόπο. Ήρθε φορτωτής!!!... Η ώρα όμως πέρασε, τα μαζέψαμε και φύγαμε αφού αφήσαμε στο ποτάμι για souvenir ολόκληρο κομμάτι από το δεξί πλαϊνό του Jeep του προέδρου που έσπασε πάνω σε βράχο. Η περιπέτεια ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο χωριάτικο γεύμα.
Η επιστροφή έγινε ήσυχα, η μέρα έφυγε γρήγορα και η φωτισμένη μπλε γέφυρα του Ρίου σήμανε το τέλος της εκδρομής.
Ραντεβού πάλι στην Βάλια Κάλντα 28.10.2006, ραντεβού πάλι στην Πανελλήνια!

Φωτογραφικό υλικό στον τομέα [Φωτογραφίες].από Lektor, Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2006 08:04, Σχόλια(0), Πλήρες Αρθρο [»]
Hellas Jeep Club Πάτρας

Hellas Jeep Club  PATRAS

Το Hellas Jeep Club Πάτρας στην κυριακάτικη εξόρμηση του.

Φωτογραφικό υλικό από την εκδρομή στον τομέα [Δραστηριότητες].από Lektor, Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2006 18:38, Σχόλια(0), Πλήρες Αρθρο [»]
ΡΥΑΚΙΑ _ΠΙΕΡΙΑΣ 1/10/06

ΡΥΑΚΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ 1/10/06

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ

Η κλασική διαδρομή με διαφορετικό τοπίο λόγω φθινοπώρου και κατάληξη σε γίδα βραστή η γουρουνόπουλο σούβλας.
Δηλώσεις συμμετοχής έως Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.
Παρακαλώ μαζί με την συμμετοχή και επιλογή φαγητού ..

Φωτογραφικό υλικό από την εκδρομή στον τομέα [Δραστηριότητες]
από Lektor, Τετάρτη, 20 Σεμπτεβρίου 2006 21:40, Σχόλια(0), Πλήρες Αρθρο [»]
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Η ωρα ειναι 11,00 και τα πρωτα τηλεφωνα εχουν΄γινει -Ελα τι ωρα θα παμε Χορτιατη -Κατα τις 1700 με τα την δουλεια. -Ενταξει ................ Και ετσι μαζεμα 7 JEEP και φυσικα μαζί μας εκπροσωπος της ΑΧΑΙΑΣ ο Στεφανος με το Grand Cherokee αναρτησουλα KML και λάστιχα ΜΤ Goodyear. Ακόμη ο γνωστός Αβρααμ KJ με ARB πισω, ο Χάρης kJ που το πήρε απο την ράμπα του συνεργείου και ηρθε επάνω μαζί μας με τον νέο του εργάτη. Ο Δημητρης KJ φίρμα στα εξωφυλα των περιοδικών αυτοκινητου,Ο Ανδρέας TJ που ψανχεται για κορονοπηνια και αλλα ΠΟΛΛΑ. Ο ιΩΣΉΦ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ που εδωσε πολυ ματι με τα τρελα περασματα του και φυσικά εγω. Η διαδρομη κλασική Χορτιατης -μικρα νεροφαγωματα-πλατεία -βρύση-πισω απο ΣΕΟ -Γλυμενο-και μετα στα ημιαξόνια Τελικα κατα τις 2100 κα με τον Ιωσηφ να παρακαλάει και να λέει -ΝΑ ΜΠΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ -Φτανει Ιωσήφ θα σε φέρουμε κα αυριο να παιξεις Θα δείτε ποιο πολλά οταν βάλουμε τισ φωτογραφίες


από SLIMXJ, Σάββατο, 16 Σεμπτεβρίου 2006 05:50, Σχόλια(0), Πλήρες Αρθρο [»]
Hellas Jeep Club PATRAS

Hellas Jeep Club PATRAS

Αγαπητοί φίλοι του «μοναδικού jeep».

Σας ενημερώνουμε ότι το παράρτημα του Hellas Jeep Club στην Αχαΐα κινείται δυναμικά. Οργανώθηκαν μικρές μονοήμερες εκδρομές από τις αρχές του καλοκαιριού κυρίως σε βουνά της Πελοποννήσου ενώ άλλες προέκυψαν σε μεμονωμένα μέλη του club κατά τη διάρκεια ταξιδιού σε νησιά [δες φωτογραφίες].

Πρόσφατη δραστηριότητα: Κυριακή, 03.09.2006. Τέσσερις ινδιάνοι όργωσαν το Παναχαϊκό. Ο Άγγελος (αντιπρόεδρος), ο Γιάννης (νέο μέλος), ο Σωκράτης (μέλος εδώ και καιρό) και ο Στέφανος (φερόμενος ως πρόεδρος). (Επισυνάπτονται φωτογραφίες.)

Επόμενη δραστηριότητα: Κυριακή, 24.09.2006. Διαδρομή: Δάση Χελμού (για ζόρισμα στην αρχή) – λίμνη Τσιβλού (Στάση για ανεφοδιασμό. Φαΐ δηλαδή. Γιατί συνδυάζουμε τις δυσκολίες με την καλοπέραση) – Ζήρια (στο δρόμο για την επιστροφή). Η διαδρομή θεωρείται αρκετά light γιατί τα πληρώματα θα αποτελούνται και από άμαχο αν και … αγριεμένο πληθυσμό (γυναικόπαιδα). Δεχόμαστε συμμετοχές στο 6945 33 16 33.

Το Hellas Jeep Club πάει παντού πότε με βάση την Θεσσαλονίκη και πότε με βάση την Πάτρα.
από Lektor, Δευτέρα, 11 Σεμπτεβρίου 2006 15:31, Σχόλια(0), Πλήρες Αρθρο [»]
13 Σελίδες« Πρώτη ... 8 9 10 11 12 13 
 

HJClub ©2003-2010